Skip to content
Play Video

Om 
Backwoods
 Dolly

Vi er et tribute-band med en stor forkærlighed til Dolly Parton og hendes musikalske univers. Bandet spiller udelukkende Dolly og sangene fremføres så tro mod originalen som muligt samt med en god portion bluegrass ind over. Bandet udgøres af 5 musikalske ildsjæle; Søren Pedersen på trommer, Kevin Christensen på Kontrabas og elbas, Mads Jørgensen på guitar, mandolin, banjo og pedal steel, Mads Fynbo på akustik guitar, banjo og elguitar og Stine Klingsten på sang og percussion.

Bandet spiller det bedste fra Dolly Parton og opererer i et spændingsfelt mellem det ægte country, det lidt mere poppede og det helt gammeldags bluegrass og folk. Med Backwoods Dolly kommer publikum til at høre et bredt repertoire, der naturligvis tæller alle de gode klassikere og tilmed et par af de lidt mere ukendte Dolly Parton sange!

Stine-klingsten

Stine Klingsten

Gruppens frontfigur. Til dagligt sanger og sangskriver, og er ved at uddanne sig yderligere til sangpædagog på ARI (Anne Rosing Instituttet) i København. Stine har levet af musikken de sidste 7 år, og har således spillet landet tyndt på små og store scener i hele Danmark. I januar 2020 vandt hun den såkaldte “ÅSE”-pris fra Aarhus Sangskriver Værksted, for sin sang “Dansen”. Hun elsker folk/country-musik og meget af inspirationen er naturligvis hentet hos Dolly Parton og hendes smukke sange, der længe har været et stort forbillede. Partons energiske og nærværende indlevelse gør Stine kunsten efter, hvilket tydeligt afspejler sig i gruppens færdige lydbillede.

søren

Søren Pedersen

Uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium. Han startede som 10-årig med at spille trommer i Billunds Legoland Garden og har siden da stort set spillet med samtlige musikere i hele landet, da han turnerer Danmark tyndt i diverse musikalske konstellationer med sin glæde for musikken. Men der ikke nogen trommeslager, der kan slå Søren, når han folder sig ud i de fede soloer.

Kevin

Kevin Christensen

Har været udøvende musiker i over 10 år. Kevin er et lille musikalsk  vidunder og kan stort set spille på alle instrumenter, men svinger for tiden for vildt på en kontrabas!

Mads-Jørgensen

Mads Jørgensen

Uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium. Har mere end 15 års spilleerfaring på Danmarks scener, og skejer ud med sensationelle soloer på elguitar og Pedal Steel så englene synger!

Mads-Fynbo

Mads Fynbo

Uddannet ved Syddansk Musikkonservatorium. Mads er jyden i bandet som får alle ned i gear, så de spiller i det fede groove. Hans måde at spille guitar på giver fylde og en samlende lyd, der løfter hele bandet op på et højere niveau.